Remiză și înfrângere pentru HC Zalău în ultimele două meciuri de verificare

HC Zalău a susținut vineri și sâmbătă ultimele două partide de verificare dinaintea începerii noului sezon al Ligii Naționale de handbal feminin. Adversara zălăuancelor a fost Minaur Baia Mare, ambele partide disputându-se în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.

În primul duel, HC Zalău a avut o prestație bună, controlând jocul aproape de la un capăt la altul. La pauză, echipa lui Tadici a intrat la cabine cu avantaj de un gol, 16 – 15, iar gazdele au reușit să egaleze abia pe final, meciul încheindu-se la egalitate, 28 – 28. Cristina Andrița a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului, cu șase reușite, urmată de Emilija Lazic, cu 5 goluri marcate.

Sâmbătă, în al doilea joc, Minaur a fost echipa care a controlat partida, conducând și la pauză cu 16 – 11. Scorul final a fost 28 – 23 în favoarea băimărencelor. Emilija Lazic a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului în această partidă, cu cinci reușite, iar de la gazde, Emilia Galinska, cu șase goluri.

Joi, 29 august, HC Zalău va susține primul meci oficial din ediția 2024 – 2025, urmând să întâlnească, în deplasare, Gloria Bistrița-Năsăud.

foto: csminaur.ro

One Thought to “Remiză și înfrângere pentru HC Zalău în ultimele două meciuri de verificare”

  1. […] să egaleze abia pe final, meciul încheindu-se la egalitate, 28… Articolul Remiză și înfrângere pentru HC Zalău în ultimele două meciuri de verificare apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment